Archiv článků
   za měsíc duben 2015

Kategorie: sport  

 


David Bednář: Kdybych se znovu narodil, zase bych hrál fotbal

Ilustrační foto k článku: David Bednář: Kdybych se znovu narodil, zase bych hrál fotbal

Starosta Ivo Polák společně s místostarostou Jiřím Crhou přijali v pátek 24. dubna na radnici fotbalistu roku 2014 MK Blansko Davida Bednáře. V současnosti se mu mimořádně daří právě v malé kopané. V listopadu získal se svým týmem 3. místo na ME v Černé Hoře a poté i vynikající 5. místo na MS v USA.


Vydařená minivolejbalová neděle

Ilustrační foto k článku: Vydařená minivolejbalová neděle

V neděli 19. dubna 2015 se uskutečnilo poslední kolo Barevného jihomoravského minivolejbalu mladšího žactva. Jako již tradičně, vzhledem k obrovskému počtu týmů, se konalo v městské sportovní hale KP Brno na Vodové ulici. Turnaj byl určen pro všechny věkové kategorie. Malí blanenští volejbalisté své trenéry rozhodně nezklamali.


Blanenská desítka spustila registrace

Do konce dubna se můžete výhodně zaregistrovat na závod v běhu, na bruslích nebo v koloběžkách. Blanenská desítka se uskuteční v sobotu 12. září 2015. Propozice závodu a registrace na www.blanenskadesitka.cz. Aktuálně je již přihlášeno přes 60 závodníků.


Úspěchy blanenských jezdců na MČR 2015 v Bohumíně

Ilustrační foto k článku: Úspěchy blanenských jezdců na MČR 2015 v Bohumíně

Jezdci RC autoklubu Blansko ovládli Mistrovství české republiky 2015 konané ve sportovní hale v Bohumíně. V konkurenci 88 jezdců z celé republiky blanenští jezdci Kuba Šimurda a Jarda Kopecký po třídenních soubojích vybojovali pro RC autoklub Blansko tři cenné skalpy.