Archiv článků
   za měsíc červen 2016

Kategorie: ostatní  

 


Zubní pohotovost v červenci 2016

Služba je sloužena od 08:00 do 13:00 hodin. Mimo výše uvedenou dobu je služba zajištěna v Brně na adrese Úrazová nemocnice, Ponávka 6, tel. 545 538 111. Úrazová nemocnice službu zajišťuje ve všední dny od 17:00 hodin do 07:00 hodin. O sobotách, nedělích a svátcích nepřetržitě 24 hodin.



Z redakční pošty: Trojsetkání tentokrát v Blansku

Ilustrační foto k článku: Z redakční pošty: Trojsetkání tentokrát v Blansku

Za pár dní již budou rozdána vysvědčení a žáci se rozjedou na letní prázdniny, ale ještě předtím přišel každoročně dlouho očekávaný okamžik, na který se těšili všichni žáci ZŠ T. G. Masaryka. Čekalo je totiž tradiční setkání s žáky a učiteli ze ZŠ J. A. Komenského z Komárna a Batthyány Ilona Általános Iskoly z Budapešti.


Policie zajistila ukradené kolo, hledá se jeho majitel

Na základě šetření policie bylo zjištěno, že v Blansku v době od cca 12.06. do 15.06.2016 mohlo dojít k odcizení horského jízdního kola značky Leader FOX černo zelené barvy. Kolo bylo odcizeno z bytového domu někde u schodiště. Uvedené jízdní kolo je zajištěno na policii.


Ten umí to a ten zase tohle

Galerie Jonáš Blansko připravuje na měsíc září v rámci oslav 880 let od první zmínky o Blansku výstavu rukodělných a ručních prací občanů Blanska pod názvem „Ten umí to a ten zase tohle“.


Děti si užily Den s policií

Ilustrační foto k článku: Děti si užily Den s policií

Již tradiční červnový Den s policií připravil pro žáky blanenských základních škol tým odborníků na prevenci Policie ČR.


Sny se letos podařilo splnit všem. Dětem i dospělým

Ilustrační foto k článku: Sny se letos podařilo splnit všem. Dětem i dospělým

Letošní ročník 24hodinového běhu You Dream We Run je u konce. Díky děvětatřiceti týmům, jednomu tisíci tři sta čtyřem registrovaným běžcům a vůbec všem, kteří se rozhodli pomoci lidem, kteří se bez pomoci druhých neobejdou, mohly být splněny sny všech přihlášených, a to v celkové hodnotě 316.000 Kč.


Den s Policií ČR

Ilustrační foto k článku: Den s Policií ČR

Tradiční Den s Policií ČR pořádají 15. června od 8:30 hodin na stadionu ASK Blansko Územní odbor Policie ČR Blansko a město Blansko. Kromě oficiálního programu a ukázek policejní techniky bude pro děti i dospělé připraven i doprovodný program a drobné dárky.


Stále probíhá registrace na Gulášobraní. Zbývá pár volných míst

Ilustrační foto k článku: Stále probíhá registrace na Gulášobraní. Zbývá pár volných míst

Zápolení v přípravě guláše letos připadlo na 16. července, vařit se bude v zámeckém parku od devíti hodin. Recepty zúčastněných ohodnotí Marcel Ihnačák, předseda poroty. Jednotlivé týmy mají stále možnost registrace. Uzávěrka přihlášek je 1. července.



Aquapark se otevře již zítra

Termín zahájení provozu byl posunut na 07.06.2016. Za pěkného počasí tak můžete vyrazit na první letošní koupání. V případě nepříznivého počasí je v provozu krytý bazén. Více informací na stránkách společnosti Služby Blansko, s. r. o.



Pozvánka na víkend do Domu přírody Moravského krasu

Ilustrační foto k článku: Pozvánka na víkend do Domu přírody Moravského krasu

Dům přírody Moravského krasu přeje všem svým malým příznivcům vše nejlepší k jejich svátku a jako dárek ke Dni dětí jim i jejich rodičům nadělí o nadcházejícím víkendu, ve dnech 4. až 5. června, 50procentní slevu na rodinné vstupné do expozice o Moravském krasu.



Aquapark Blansko je přípraven k otevření

Předpokládaný termín zahájení provozu je 11.06.2016, v závislosti na klimatických podmínkách. V případě nepříznivého počasí je pro plavce k dispozici krytý bazén (dle aktuální týdenního rozpisu). Otvírací doba aquaparku: červen po–pá: 12–20 h, so–ne: 9–20 h.


Zubní pohotovost v červnu 2016

Služba je sloužena od 08:00 do 13:00 hodin. Mimo výše uvedenou dobu je služba zajištěna v Brně na adrese Úrazová nemocnice, Ponávka 6, tel. 545 538 111. Úrazová nemocnice službu zajišťuje ve všední dny od 17:00 hodin do 07:00 hodin. O sobotách, nedělích a svátcích nepřetržitě 24 hodin.


Hledá se provozovatel barů v Dělnickém domě

Kulturní středisko města Blanska hledá provozovatele barů v Dělnickém domě. Nabídku s podnikatelským záměrem zasílejte na e-mail: ksmb@blansko.cz nebo poštou na KSMB, Hybešova 1, 678 01 Blansko do 30. června 2016. Zahájení provozu od 1. září 2016.