Archiv článků
   za měsíc leden 2017

Kategorie: ostatní  

 


Zrušené a přesunuté vystoupení skupiny Screamers

Představení skupiny Screamers bylo z 25. ledna přesunuto na datum 12. května 2017. Zakoupené vstupenky budou platit v náhradním termínu. Vyjádření pořadatele, skupiny Screamers:


Tříkrálová sbírka v Blansku vynesla 154 tisíc korun

Letošní Tříkrálová sbírka s motem „Kdo dává, sám nakonec dostává“, skončila velmi úspěšně. Výtěžek je o 130 tisíc korun vyšší než loni. Celková vybraná částka z Blanenska je 1.957.596 korun, přičemž v Blansku včetně jeho částí se vybralo 154 tisíc korun.



Svazek zdražil vodu o půl procenta

Mírné zdražení vody letos zaznamenali odběratelé na Blanensku. Cena vodného zůstává stejná, stočné podražilo o pětapadesát haléřů. Loni stál kubík vody pro členy Svazku 93,44 koruny, letos je to 93,99 koruny.



Týden společných modliteb křesťanů

Křesťanské církve v Blansku srdečně zvou ke společným modlitbám, a to ve dnech 15.22. ledna 2017, vždy od 17:30 hodin.


Tři králové zavítali na blanenskou radnici

Ilustrační foto k článku: Tři králové zavítali na blanenskou radnici

Mudrci z Východu, Kašpar, Melichar a Baltazar, se na cestě po Blansku zastavili v kanceláři starosty Ivo Poláka. Odtud pak zamířili do kanceláří úřadu a zpět do ulic města, kde je můžete potkávat až do 15. ledna. Letošním mottem sbírky je: „Kdo dává, sám nakonec dostává“.


Zákaz návštěv v Nemocnici Blansko

Na základě doporučení Krajské hygienické stanice a z rozhodnutí vedení Nemocnice Blansko je z důvodu chřipkové epidemie od dnešního dne, tj. 06.01.2017 v Nemocnici Blansko vyhlášen ZÁKAZ VŠECH NÁVŠTĚV, a to do odvolání.