Archiv článků
   za měsíc září 2017

Kategorie: sport  

 



Pozor změna termínu. Fotbalový zápas Blansko – Bzenec již tento pátek

A tým odehraje zápas s Bzencem v pátek. Ke změně termínu následujícího utkání A týmu FK Blansko došlo po dohodě klubů. Utkání 7. kola Fortuna Moravskoslezské divize D proti TJ Slovan Bzenec bude sehráno již v pátek 15. září od 17:00 hodin na stadionu na Údolní.


Světový den shybů se rozjel ve velkém

Ilustrační foto k článku: Světový den shybů se rozjel ve velkém

Mezinárodní den shybů slaví sportovní nadšenci ze spolku No Gravity Blansko v neděli 10. září na náměstí Republiky. Za pomoci svých známých, partnerů a veřejnosti vytváří nový rekord a výsledkem přispějí významně potřebným. Chcete se na poslední chvíli zapojit? Můžete až do nedělních 20 hodin.


4. ročník Siemens Blanenské desítky s rekordní účastí

Ilustrační foto k článku: 4. ročník Siemens Blanenské desítky s rekordní účastí

Do 4. ročníku oblíbeného sportovního závodu o třech disciplínách Siemens Blanenská desítka se letos přihlásilo zatím nejvíce účastníků v jeho historii, a to 1 293. Na start se postupně postavilo 1 152 běžců, koloběžců a bruslařů.


Z redakční pošty: Bowling nás baví

Ilustrační foto k článku: Z redakční pošty: Bowling nás baví

Již osm let funguje v Bowlingovém centru v Blansku kroužek bowlingu, který navštěvují děti od 8 do 15 let. Bowling hrají hlavně pro zábavu, ale berou ho také jako sport, pravidelně se účastní bowlingových turnajů. V květnu měly možnost trénovat s Janem Spáčilem, výborným bowlingovým hráčem a reprezentačním trenérem.


Blanenského golema suverénně ovládl Ondřej Fojtík. V rekordním čase

Ilustrační foto k článku: Blanenského golema suverénně ovládl Ondřej Fojtík. V rekordním čase

Šestnáctý ročník tradičního cyklomaratonu horských kol v Blansku proběhl v sobotu 2. září. Na start se letos postavily téměř tři stovky závodníků. S pětiminutovým předstihem nakonec do cíle dojel jako první favorit závodu Ondřej Fojtík, kterému se navíc podařilo překonat dosavadní rekord tratě.