Archiv článků
   za měsíc leden 2018

Kategorie: ostatní  

 


Raiffeisen BANK otevřela pobočku v Blansku

Ilustrační foto k článku: Raiffeisen BANK otevřela pobočku v Blansku

Úderem desáté hodiny ranní dnes mohli vejít první klienti do pobočky Raiffeisen BANK na Rožmitálově ulici v Blansku. Slavnostního otevření blanenské pobočky se zúčastnil i místostarosta Jiří Crha, který zde převzal z rukou ředitelky pobočky Hany Hanákové šek v hodnotě třiceti tisíc korun adresovaný městu Blansku.


Zubní pohotovost v únoru

Služba je poskytována od 08:00 do 13:00 hodin. Mimo výše uvedenou dobu je zajištěna v Brně na adrese Úrazová nemocnice, Ponávka 6, tel. 545 538 111. Úrazová nemocnice službu zajišťuje ve všední dny od 18:00 hodin do 24:00 hodin. O sobotách, nedělích a svátcích od 08:00 do 20:00 hodin.


Speciální farmářské trhy nabídnou zabijačkové speciality

Ilustrační foto k článku: Speciální farmářské trhy nabídnou zabijačkové speciality

Prodej zabijačkových specialit, domácích koláčků, čerstvého pečiva a koření proběhne v rámci speciálních farmářských trhů v sobotu 3. února 2018 od 8:00 do 12:00 hodin na náměstí Republiky v Blansku.


Tříkrálová sbírka opět překonala loňský rekord

Ilustrační foto k článku: Tříkrálová sbírka opět překonala loňský rekord

I v letošním roce byli lidé štědří a věnovali část svého bohatství prostřednictvím charitní Tříkrálové sbírky těm, kterým štěstí tolik nepřálo.


Psí útulek se dočkal nového zázemí

Ilustrační foto k článku: Psí útulek se dočkal nového zázemí

Zhruba v polovině prosince přibyla v blanenském útulku, zřízeném městem Blanskem a provozovaném společností Služby Blansko, nová buňka, která slouží nejen jako kancelář se sociálním zázemím, ale i jako sklad. Město Blansko za tímto účelem uvolnilo ze svého rozpočtu zhruba 400 tisíc korun včetně DPH.




Dělnický dům dnes patří princeznám

Ilustrační foto k článku: Dělnický dům dnes patří princeznám

Tradiční karneval Mateřského centra Paleček dnes dopoledne probíhá v Dělnickém domě v Blansku, v jehož hlavním sále se však neprohánějí pouze princezny. Pro děti v maskách jsou připraveny veselé písničky, tanečky a řada zajímavých soutěží.


Na blanenskou radnici zavítali Tři králové

Ilustrační foto k článku: Na blanenskou radnici zavítali Tři králové

Mudrci z Východu, Kašpar, Melichar a Baltazar, se na cestě po Blansku zastavili v kanceláři starosty Ivo Poláka, kde se setkali i s oběma místostarosty a tajemníkem úřadu. Odtud pak zamířili zpět do ulic města, kde je můžete potkávat až do 14. ledna. Letošním mottem sbírky je: „Pro ty, kteří nemají tolik štěstí“.