Archiv článků
   za měsíc červen 2018

Kategorie: sport  

 


Na Krabičkově memoriálu se letos dařilo Slovákům

Ilustrační foto k článku: Na Krabičkově memoriálu se letos dařilo Slovákům

Třicátý pátý ročník fotbalového Memoriálu Miroslava Krabičky v Blansku proběhl v sobotu 23. června. Mezi čtrnácti týmy mladších žáků se ho zúčastnili i zástupci našich partnerských měst KFC Komárno, MiedzLegnica.eu, Konfeks Legnica a ESV Sparkasse Mürzzuschlag. První místo v soutěži tentokrát získal Komárňanský futbalový klub.


ELEVEN Půlmaraton Moravským krasem necílí pouze na sportovce. Zapojí i rodiny s dětmi

Ilustrační foto k článku: ELEVEN Půlmaraton Moravským krasem necílí pouze na sportovce. Zapojí i rodiny s dětmi

Čtyřiadvacátý ročník tradičního Půlmaratonu Moravským krasem proběhne letos dříve, než bylo v minulých letech zvykem. Na jednu z největších akcí blanenského kulturně-sportovního kalendáře se můžeme těšit už 18. srpna. Start hlavního závodu je na programu v 17:30 hodin. Součástí akce bude i bohatý doprovodný program.


Na ELEVEN Půlmaraton Moravským krasem nejvýhodněji do konce června

Rozhodující pro výši startovného je datum připsání platby na účet pořadatele. Do 30.06.2018 včetně se můžete registrovat za 450 Kč. Každý startující obdrží při prezenci startovní balíček. Jako součást startovního balíčku si lze při registraci objednat tričko s logem závodu za zvýhodněnou cenu. Více na www.blanenskypulmaraton.cz.


Blanenský rodák Filip Král má namířeno do NHL

Ilustrační foto k článku: Blanenský rodák Filip Král má namířeno do NHL

Teprve osmnáctiletý hokejový obránce kanadského Spokane Chiefs Filip Král se vrátil nakrátko zpět domů. Nešťastné zranění ramene ho na nějakou dobu vyřadilo ze hry. V červnu ho v americkém Buffalu čeká draft v NHL. Těší nás, že si na nás udělal čas a poskytl nám rozhovor.