Archiv článků
   za měsíc leden 2019

Kategorie: ostatní  

 


Prostor pro tanec a poznání přináší Flowdance

Ilustrační foto k článku: Prostor pro tanec a poznání přináší Flowdance

Uvolnění, radost, odreagování nahromaděných emocí a stresu. To vše přináší Flowdance, druh spontánního tance, který je vhodný pro všechny bez omezení věku. Každý v něm najde svůj autentický pohyb a tempo.


Zubní pohotovost v únoru 2019

Služba je poskytována od 08:00 do 13:00 hodin. Mimo výše uvedenou dobu je zajištěna v Brně na adrese Úrazová nemocnice, Ponávka 6, tel. 545 538 111. Úrazová nemocnice službu zajišťuje ve všední dny od 18:00 hodin do 24:00 hodin. O sobotách, nedělích a svátcích od 08:00 do 20:00 hodin.


Blanenští vyhlásili vítěze ankety o nejúspěšnější sportovce uplynulého roku

Ilustrační foto k článku: Blanenští vyhlásili vítěze ankety o nejúspěšnější sportovce uplynulého roku

Anketu Nejlepší sportovec města Blanska vyhlašují Blanenští každoročně. Tentokrát byli vyhlášeni tři jednotlivci, jeden sportovní kolektiv a jedna sportovní osobnost. Slavnostní ocenění vybraných blanenských sportovců proběhlo dnes večer na úvod sportovního plesu v Dělnickém domě.


Seniorka učí předškoláky vyšívat

Ilustrační foto k článku: Seniorka učí předškoláky vyšívat

Do třídy Motýlci na MŠ Rodkovského zavítala ve čtvrtek 17. ledna paní Kostrejová, která vede v Městském klubu důchodců kroužek vyšívání. Děti se s „babičkou Kostrejovou“ hned pustily do práce a naučily se vytvářet okraje deček.


Blanenští se prezentují na brněnském Regiontouru

Ilustrační foto k článku: Blanenští se prezentují na brněnském Regiontouru

Mezinárodní veletrh turistických možností v regionech Regiontour 2019 probíhá ode dneška na brněnském výstavišti. Blansko se zde až do neděle prezentuje v pavilonu P v rámci expozice Jihomoravského kraje.



Mudrcové z Východu dorazili na blanenskou radnici

Ilustrační foto k článku: Mudrcové z Východu dorazili na blanenskou radnici

Kašpar, Melichar a Baltazar dnes dopoledne zavítali v rámci tříkrálové sbírky do pracovny starosty města Jiřího Crhy. Odtud pak zamířili do kanceláří úřadu a zpět do ulic města, kde je můžete potkávat až do 14. ledna.


Blansko přivítalo nový rok ohňostrojem

Ilustrační foto k článku: Blansko přivítalo nový rok ohňostrojem

Tradičním novoročním ohňostrojem v podvečer 1. ledna přivítalo Blansko rok 2019. Odpálení rachejtlí předcházely pozdravy a přání do nového roku od starosty a obou místostarostů a symbolický přípitek. Návštěvníci mohli letos využít spoustu občerstvení. Naposledy si mohli koupit také jídlo nebo horký mošt v jednom ze dvou stálých stánků pod vánočním stromem.