Archiv článků
   za měsíc únor 2019

Kategorie: sport  

 


Traťový rekord Blanenské dvěstěpadesátky drží Špaček

Ilustrační foto k článku: Traťový rekord Blanenské dvěstěpadesátky drží Špaček

Nejnáročnější závod ve vodním záchranném sportu v republice Blanenská dvěstěpadesátka ovládl krytý bazén v Blansku v sobotu 23. února. Oproti loňsku organizátoři zaznamenali mimořádně silnou účast. Nejsilnější zastoupení měli kromě blanenských i brněnští záchranáři.



Atletům se na začátku roku v halách dařilo

Ilustrační foto k článku: Atletům se na začátku roku v halách dařilo

Jako každoročně i letos začátek nového roku patřil atletickým halám, kde se atletům z klubu ASK Blansko nad očekávání dařilo. Úspěšná šňůra začala v lednu přebory Moravské Slávie, kde se kromě mladšího žactva zúčastnili i naši nejmenší z přípravek. Eliška Zamazalová ve starších přípravkách vyhrála běh na 600 metrů a Denis Ellinger na téže trati doběhl pro třetí místo v mladších žácích.


FK Blansko získalo střelce Ordoše: Chci dávat góly a pomáhat mladíkům

Ilustrační foto k článku: FK Blansko získalo střelce Ordoše: Chci dávat góly a pomáhat mladíkům

Začátkem února se v mrazivém podvečeru objevila na odklizené umělé trávě na stadionu na sportovním ostrově známá tvář. Na první trénink v dresu týmu FK Blansko, který s parádním skóre 53:6 a plným počtem bodů vévodí po podzimu divizní tabulce, totiž dorazil bývalý prvoligový útočník Michal Ordoš. Zkušený harcovník, který má na kontě 220 startů v 1. lize, přišel z druholigového Znojma, a přestupem tak oslavil 36. narozeniny.