Archiv článků
   za měsíc srpen 2020

Kategorie: sport  

 


Děti poměří své síly na blanenských závodech Čokoládové tretry

Ilustrační foto k článku: Děti poměří své síly na blanenských závodech Čokoládové tretry

Sportovní ostrov v pondělí hostí další ročník atletických závodů Čokoládová tretra. Děti od šesti do jedenácti let poměří své síly v běžeckých disciplínách a v hodu oštěpem. Nejlepší mladí atleti z blanenského mítinku budou mít šanci postoupit do finálového závodu, který uskuteční v hlavním programu letošní Zlaté tretry Ostrava.




Lucie Hrazdírová získala zlato na bowlingovém mistrovství republiky, uspěla i atletka Štoudková

Ilustrační foto k článku: Lucie Hrazdírová získala zlato na bowlingovém mistrovství republiky, uspěla i atletka Štoudková

Jeden ze dvou nejdůležitějších prázdninových turnajů se odehrál v areálu sportovního centra Bowling Brno hned první víkend v srpnu. Jednalo se o Mistrovství České republiky juniorů 2020. Kluci i holky soutěžili ve čtyřech věkových kategoriích. Někteří přijeli pro nabrání zkušeností, jiní doufali, že by se mohli dostat i na bednu.


První domácí zápas odehrají fotbalisté FK Blansko s Duklou Praha

Ilustrační foto k článku: První domácí zápas odehrají fotbalisté FK Blansko s Duklou Praha

Fotbalová Fortuna:Národní liga zná svůj rozpis pro ročník 2020/21. Soutěže se v letošní sezóně odehraje jen se čtrnácti týmy a jedním z nich je právě Blansko. To zahájí sezónu v nedalekém Prostějově, následně zamíří do brněnské Líšně. První domácí utkání čeká Blansko ve třetím kole, kdy na jih Moravy zamíří ambiciózní Dukla Praha!