Blanenská přípravka osmá

12. září 2010, sport, přečteno: 5661×

Velké finále turnaje E.ON JUNIOR CUP 2010, který je určen pro hráče narozené po 1. 1. 2000, se konalo ve Starém Městě u Uh. Hradiště. Zde se utkaly nejlepší týmy regionálních kol nejen o absolutní vítězství v poháru E.ON ČR Junior Cup 2010, ale především o možnost reprezentovat Českou republiku na mezinárodním halovém turnaji v německém Gilchingu.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Los blanenským klukům do skupiny přidělil SKP České Budějovice, FK Slavoj Český Krumlov, Bohemians 1905, FK Tábor a 1. SK Prostějov. „Myslím si, že osmé místo se dá v tak silné konkurenci považovat za úspěch, i když k lepšímu výsledku nebylo zas tak daleko. V závěru nám však tak trochu docházely síly, neboť většinu turnaje jsme odehráli na 8 až 9 hráčů. To se v konfrontaci s mužstvy, která střídala dvě vyrovnané sedmičky hráčů, muselo projevit,“ zhodnotil vystoupení na turnaji trenér Zdeněk Veselý. Podrobnosti na webu FK Apos Blansko.

Celou akci „vyšperkovala“ účast reprezentačního brankáře Petra Čecha a  velkého talentu naší kopané Tomáše Kalase (před nedávnem podepsal profesionální smlouvu s FC Chelsea), kteří měli slavnostní výkop ve finále a  v utkání o třetí místo, předávali ceny a po skončení turnaje se uskutečnila jejich autogramiáda.

Petr Čech + přípravka
Blanenský klub reprezentovali: Zdeněk Veselý, Petr Husnaj, Lukáš Farník, Jakub Boček, Alexandr Rek, Jakub Pačovský, Tomáš Műller, Richard Němec, Radek Souček, David Bartoš, David Prudil, Erik Meluzín, Martin Doležel, Radim Ševčík

Konečné pořadí:
1. FC Zbrojovka Brno
2. Bohemians 1905
3. FC Elseremo Brumov
4. 1. SK Prostějov
5. SKP České Budějovice
6. FC Pálava Mikulov
7. FC ZVVZ Milevsko
8. FK APOS Blansko
9. FK Tábor
10. 1. SC Znojmo
11. FK Slavoj Český Krumlov
12. FC VYSOČINA