Internet pro pacienty blanenské nemocnice zdarma

26. října 2012, tiskové zprávy, přečteno: 4170×

Nemocnice Blansko zahájila pro své pacienty v rámci neustálé snahy zvyšování kvality poskytované péče novou službu. Jedná se o možnost bezplatného připojení k bezdrátovému internetu.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Článek měl omezenou platnost.
Informace v něm uvedené nemusí být již aktuální.

Služba umožňuje pacientům, kteří mají „chytrý“ telefon, tablet nebo notebook, volné připojení těchto mobilních zařízení k internetu pomocí Wi-Fi. V současné době je ve stavu pilotního projektu a je poskytována pacientům oddělení nefrologie (dialýza) a na lůžkovém oddělení rehabilitace. Vedení nemocnice do budoucna počítá s rozšířením možnosti bezdrátového internetového připojení i na další oddělení Nemocnice Blansko.

Reagujeme na požadavky ze strany pacientů, které nám sdělují formou svých přání, návrhů a připomínek na zlepšení chodu nemocnice prostřednictvím ankety – dotazníkového průzkumu spokojenosti jak hospitalizovaných, tak ambulantních pacientů.

Pacienti tak mohou v průběhu své hospitalizace nebo doby pobytu na dialýze využívat pestré palety internetových služeb (zpravodajství, hry, pošta), ale také mnohdy i „pracovat na dálku“, což je samozřejmě trend dnešní doby, který vnímáme.

Věříme, že tato novinka přinese pacientům větší komfort a pomůže zpříjemnit pobyt v nemocničním prostředí, který je pro každého člověka velkým zásahem do běžného života.

Nemocnice Blansko