Aquapark otevře koncem května – podle počasí

19. května 2009, ostatní, přečteno: 5453×

Zahájení provozu aquaparku je naplánováno na sobotu 23. května. Stanovenou otvírací dobu ale může ovlivnit počasí.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Do začátku prázdnin bude ve všední dny otevřeno od 12.00 do 20.00 hodin a o víkendech od 9.00 do 20.00 hodin. O prázdninách pak bude jednotná otevírací doba pro všechny dny od 9.00 do 20.00 hodin. V případě špatného počasí bude areál aquaparku uzavřen a v provozu zůstane jen krytý bazén.

„Stejně jako v loňském roce bude vstupenka do aquaparku zahrnovat využití všech atrakcí vč. vstupu do krytého bazénu. Cena vstupného zůstane oproti loňskému roku nezměněna,“ sděluje příjemnou zprávu ředitel Služby Blansko Radek Snopek.

aquapark

Od zahájení provozu aquaparku bude krytý bazén přístupný pouze přes venkovní terasu z areálu letního koupaliště a jeho provozní doba bude totožná s provozem aquaparku. Čeká ho ale krátká technologická odstávka. Ve dnech 29.6.–12.7. bude krytý bazén mimo provoz.

Návštěvníky letos čeká rozšíření nabídky v restauračních zařízeních aquaparku. „Zaměřili jsme se hlavně na zkvalitnění služeb. Krytý bazén bude více vyhrazen pro plavce – vyznačenými dráhami. Ve vymezených hodinách zde bude v provozu wall-ball,“ zmiňuje některé plány pro letošní sezonu Snopek.

Oproti loňsku nebude volný vstup z aquaparku do jídelny restaurace u zimního stadionu, a to z důvodu velkého zájmu o obědové menu ze strany pravidelných návštěvníků a také využití restaurace ze strany sportovních soustředění. Přístup bude možný pouze ze strany hlavního vstupu do objektu restaurace a ubytovny.

Otvírací doba aquaparku:

květen – červen
po–pá 12.00–20.00 h
so, ne 9.00–20.00 h

červenec – srpen
denně 9.00–20.00 h

V případě nepřízně počasí areál uzavřen. Telefon: 516 428 919.

Další informace na www.sluzby-blansko.cz.