Biketrialisti zahájili sezonu v brněnských Kníničkách

13. května 2012, sport, přečteno: 3429×

Náročná sezóna skokanů na kolech tradičně odstartovala pod vedením brněnských organizátorů. Na startu se sjela více než stovka našich a slovenských bikerů. A nechyběli opět Blanenští.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

V nejprestižnější kat. Elite famózně odstartoval sezónu Vašek Kolář, když nedokázal pokořit pouze jedinou sekci (nepokořil ji nikdo) a s přehledem zvítězil. Martin Kakáč se tradičně brněnským závodem protrápil a skončil na 10. místě.

Václav Kolář

V kat. Junior máme letos také dvojité zastoupení: Václav Gryc se po loňské, zraněním protkané sezóně vrací na scénu a hned ziskem zlata. Ondřej Šenk se letos v nové kategorii bude otrkávat, ale jeho 6. místo je příslibem úspěšné sezóny.

Také v kat. Hobby se blanenským dařilo. Miloslav Gryc se postavil na bednu a domů si odváží stříbro, Michal Stloukal zajel 8. místo.

Mezi Beginnery se také prosadil začínající blanenský závodník Patrik Polcer a také on si veze domů zlatý pohár, Jakub Audy pak 5. příčku.

Václav Gryc

Další závod seriálu Vema mistrovství české republiky se pojede v Blansku 19.05. ve známé lokalitě za Myslivnou. Přijďte se podívat na zajímavý sport a podpořit naše závodníky.

ELITE:
1. místo Kolář
10. místo Kakáč

JUNIOR:
1. místo Gryc Václav
6. místo Šenk

HOBBY:
2. místo Gryc Miloslav
8. místo Stloukal

BEGINNER B:
5. místo Audy

BEGINNER D:
1. místo Polcer