Ptáme se Vás – „Jak se žije rodinám v Blansku?“

9. září 2014, zprávy z MěÚ, přečteno: 3427×

Rodinná politika představuje souhrn aktivit a opatření za účelem podpory rodiny. Jelikož se jedná o politiku průřezovou, zasahuje do nejrůznějších veřejných oblastí života společnosti, jako je např. bydlení, školství, zdravotnictví, trh práce, infrastruktura.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Rodinnou politikou se v Blansku zabývá odbor sociálních věcí MěÚ Blansko a pracovní skupina Mládež a rodina v krizi v rámci komunitního plánování sociálních služeb v Blansku. Členy pracovní skupiny jsou zástupci odboru sociálních věcí a odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy Městského úřadu Blansko a organizací, které se věnují rodinám.

Odbor sociálních věcí se obrací na občany města Blansko s žádostí o vyplnění krátkého dotazníku zaměřeného na služby a aktivity pro rodiny ve městě Blansko. Výsledky dotazníku budou použity ke zpracování Koncepce rodinné politiky města Blansko. Veškeré údaje, které zde uvedete, jsou anonymní.

Dotazník je možné vyplňovat do konce září 2014 elektronicky na webových stránkách www.kpss-blansko.czwww.blansko.cz nebo písemně na Městském úřadě Blansko, nám. Republiky 1, kanc. č. 31.

Přejděte na elektronický dotazník