Ulita pozvala na zahájení Bokomaru

6. dubna 2006, kultura, přečteno: 3918×

„Máme to malý, měli jsme to udělat větší,“ zaznělo 1. dubna 2006, v den otevření nových prostor na ul. Boženy Němcové, z úst jednoho člena klubu. Řekl to s úsměvem a s uspokojením nad tím, že na zahajovací koncert skupiny Bokomara přišlo tolik návštěvníků. Nový větší sál s kapacitou cca 70 sedících byl zcela zaplněný.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Otvíralo se v 18.00 hodin, ale jen chvíli před tím ještě poletovali po klubu členové a přitloukali nástěnku, dolepovali nálepky na WC a uklízeli nářadí. Stihli to doslova na poslední chvíli. Ještě před 14 dny nebylo v místnostech téměř nic hotové. U zdí se válela rozebraná pódia do čajovny, bar byl ve výstavbě a sál skladem. O to více bylo poznat, kolik práce se zde za uvedenou dobu odvedlo.

poslední úpravy čajovny
Holky z Ulity prováděly poslední úpravy čajovny.

Ne vše je ještě hotové. Pracovat se bude na zkušebně pro začínající kapely v přízemí, dokončit je potřeba spousta maličkostí, např. vsadit sklo do okna naproti baru, řádně připevnit desku na baru, pověsit lustr. To už bude ale probíhat v klidu mezi jednotlivými představeními, která Klub Ulita připravil na duben.

Bokomara – koncert
Koncert Bokomary před zaplněným sálem.

Nejbližší akce bude ve středu 19. dubna patřit přírodním krásám za humny – jeskyním v Moravském krasu. Můžete přijít pobesedovat s Ivanem Balákem, autorem mnoha známých publikací o této výjimečné lokalitě.