Sousedský bál ve fotografiích

10. února 2009, kultura, přečteno: 4787×

Ples Města Blansko pod názvem Sousedský bál se letos nesl v duchu vystoupení z celého světa.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Každý návštěvník byl přivítán černohorským bylinným likérem. Mohl si zvolit světlý nebo tmavý. Jenže, který si vybrat, lákavě vypadají oba...

sousedskybal_01

Nejen o úvodní předtančení se postarali tanečníci Soukromé základní umělecké školy Blansko. Kromě standardních tanců nabídli ještě swing a irský step.

sousedskybal_02

Na hlavním pódiu se vystřídaly česká kapela Kreyn a po půlnoci navíc přišly vhod známé hity jednoho z mnoha hostů letošního plesu, revivalové formace švédské skupiny Abba.

sousedskybal_07

V horní hale bavila návštěvníky mexická hudba Espuelas.

sousedskybal_05

Ples byl vyprodaný, ale ne přeplněný. Tančilo se všude – na velkém sále, i na diskotéce Pavla Borka v menším sále S2.

sousedskybal_03

Ale co diváky nejvíc dostalo, pobavilo a postavilo na nohy, tím bylo rozhodně travesti show Kočky. Tato trojice uchvátila propracovaným stylem, skvělým výběrem muziky, vystupováním i důkladnou imitací světových hvězd. Vystoupení bylo vynikající od začátku až po strhující závěr, kdy se diváci dočkali i Madonny nebo zpívajících jeptišek – „sester v akci“.

sousedskybal_06

Tento slavnostní večer se vydařil. Nyní již zbývá jen maličkost – vymyslet téma a program plesu příštího. Srovnat nastavenou laťku nebo ji ještě pozvednout výš nebude jednoduché. Zda se to pořadatelům podaří, můžete zjistit sami za rok na Sousedském bále 2010.