Soutěž k 20. výročí Galerie města Blanska

14. dubna 2010, kultura, přečteno: 3173×

Dne 1. 4. si galerie připomněla otevření své první výstavy. Konkrétně se jednalo o výstavy Českého moderního umění ze sbírek MG v Brně a Současného italského umění (výstavy probíhaly od 1. 4. do 25. 5. 1990).

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

20. výročí Galerie města Blanska

Galerie navázala na činnost Galerie v předsálí, která však pokračovala ještě do roku 1991. První drobnou připomínkou byl aprílový vstup zdarma. Chystáme ale i další akce, z nichž je třeba zmínit především Letní výtvarnou dílnu a podzimní vydání brožury/katalogu, která/ý bude obsahovat reprodukce dětských prací vytvořených v rámci workshopů a dílen.

Aktuálně si Vás dovolujeme vyzvat k účasti na soutěži O nejoriginálnější gratulaci pro galerii s motivem čísla 20. Nejsou vymezena žádná kritéria, formát, technika,médium je libovolné. Práce odevzdávejte do kanceláře galerie do 15. 10. 2010. Slavnostní vyhlášení vítězů proběhne v rámci Svatomartinských slavností na blanenském zámku.

Bližší informace na tel. čísle 516 415 781, e-mailu galerie@blansko.cz nebo v kanceláři galerie. Těšíme se na vaše díla.

Petra Herotová
vedoucí Galerie města Blanska