Výzva pro pořadatele kulturních a sportovních akcí

8. října 2010, kultura, přečteno: 3382×

Informační kancelář Blanka stejně jako každý rok připravuje vydání Kalendáře akcí regionu Moravský kras a okolí. Rádi bychom do něj zařadili co největší množství akcí, které se budou konat v obcích na Blanensku.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Dovolujeme si tedy požádat pořadatele a organizátory akcí o zaslání informací o termínech kulturních, sportovních a společenských akcí, které plánují v příštím roce. Pokud neznáte konkrétní termíny, zašlete nám alespoň informace o měsíci, ve kterém by mělo k akci dojít, případně lze konkrétní termíny sdělovat i průběžně do konce tohoto roku. Uvítáme, pokud nám zašlete i bližší informace o daných aktivitách – např. kontakty na pořadatele, informace o doplňkových programech apod. 

Zaslané akce budou prezentovány v kalendáři akcí na internetových stránkách města a na regionálních serverech www.blanensko.cz a www.jizni-morava.cz.

Informace zasílejte nejpozději do pátku 29. 10. 2010, a to nejlépe elektronickou poštou (kontakt: infocentrum@blansko.cz nebo hejcova@blansko.cz), případně je lze doručit i osobně do Blanenské informační kanceláře.

Martina Hejčová
vedoucí informační kancelář