Po kanalizaci jsou na řadě elektrické kabely

11. října 2005, ostatní, přečteno: 4475×

Od počátku roku je město rozkopané kvůli pracím na projektu Ochrana vod povodí Dyje. Rekonstrukcí prochází také ulice Rožmitálova, která má být hotova do konce října. Město se ale výkopů nezbaví, od pondělí 10. 10. započala firma EON s rekonstrukcí elektrického vedení na ulici Bezručově.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Rekonstrukci si vynutil stav sloupů vedení v této ulici. V souběžné Divišově ulici jsou již sloupy elektrického vedení měněny (termín je konec listopadu), na ulici Bezručově bude nejprve položeno do země nové vedení, pak budou staré sloupy odstraňovány.

Práce budou postupně probíhat v celé délce ulice Bezručovy, a to od kruhového objezdu u Štěpánkovy hospody až po odbočku na sídliště Zborovce. Právě na této straně se zemní práce, které jsou naplánovány až do konce roku, dotknou celé délky. Na protější straně budou rozkopány chodníky od ulice Krátké po odbočku ke Kauflandu u budovy Policie ČR.

Dle vyjádření zástupce firmy EON budou práce postupovat po kratších úsecích, které budou ihned zapravovány. Pod silnicemi bude nové vedení protlačováno, jen ve výjimečných případech bude uzavřena část vozovky.

Termín dokončení celé rekonstrukce je stanoven na konec roku 2005.