Kadeti Black Hill Blansko mají za sebou úspěšný vstup do sezony 2006

11. května 2006, sport, přečteno: 3793×

KADETI BLACK HILL Blansko – Technika Brno 6:0
Ve čtvrtek 4. května jeli kadeti blanenského týmu ke svému prvnímu letošnímu utkání na hřiště Techniky Brno. Na nadhozu začal reprezentant Jarda Němec, který odházel první tři směny a nepustil žádný doběh. Další dvě směny nadhazoval také reprezentant Tomáš Regec, který stejně jako Jarda nedovolil soupeři z Brna žádný bod.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

No a skvělý výkon nadhazovačů bez obdrženého bodu za zápas ukončil ve dvou směnách Jakub Moc, který také patří k reprezentaci. Již v první směně jsme se po krásném trojmetovém odpalu Regece ujali vedení 1:0, které poté v průběhu utkání pomalu začalo narůstat. Klukům z Blanska se podařilo ještě několik dobrých nejen trojmetových odpalů a za podpory dalších hráčů na pálce jsme nakonec zvítězili poměrem 6:0.

Za zmínku stojí skvělý výkon čtvrtého reprezentanta v Dresu BLACK HILL Blansko Honzy Orálka, který i přes své úterní zranění oka skvěle odehrál zápas na catcherovi a blýsknul se dobrými odpaly. Ke svému prvnímu zápasu nastoupil i Martin Rumler, který s baseballem v podstatě začíná, ale i přes to se mu dařilo. Poděkování patří rodičům, kteří nám pomohli s dopravou do Brna.

Jaroslav Kříž