Blansko na veletrzích cestovního ruchu

4. ledna 2010, zprávy z MěÚ, přečteno: 3801×

V prvních dnech nového roku se brněnské výstaviště již tradičně stává cílem všech milovníků cestování. Již podevatenácté otevře brány návštěvníkům mezinárodní veletrh turistických možností v regionech Regiontour a mezinárodní veletrh průmyslu cestovního ruchu GO (20.ročník).

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Stejně jako v předcházejících ročnících zde bude i letos zastoupeno město Blansko, již tradičně ve společné regionální expozici Moravský kras a okolí. Letos poprvé se region představí jako úplný celek, neboť díky novému uspořádání pavilonu mohly být regionální expozice a expozice Správy jeskyní Moravského krasu poprvé umístěny vedle sebe. Novinkou je tedy i místo konání veletrhu Regiontour, v roce 2010 se uskuteční v novém multifunkčním pavilonu P – největším a nejmodernějším prostoru brněnského výstaviště, vybaveném veškerou infrastrukturou a komfortním zázemím pro vystavovatele i návštěvníky.

Veletrh se koná ve dnech 14.–17. ledna 2010 – čtvrtek a páteční dopoledne jsou určeny pro odbornou veřejnost, pro širokou veřejnost se oba veletrhy otevřou letos poprvé již v pátek 15. ledna od 14.00 hodin.

Na veletrhu budou představeny nové propagační materiály a suvenýry z celého regionu, za všechny jmenujme především společný kalendář akcí pro celý region, který se stal nejoblíbenějším propagačním materiálem ve všech turistických informačních centrech, neboť nabízí ucelenou nabídku kulturních, sportovních a společenských akcí, jejichž počet každoročně narůstá.

Martina Hejčová
referentka propagace