Volejbalisté zahájili jarní části soutěže

29. dubna 2013, sport, přečteno: 2477×

Měsíc duben je vždy ve volejbalových mistrovských soutěžích měsícem, kdy pomalu končí ligové soutěže a začínají jarní části mistrovských krajských soutěží. Nejinak je tomu i ve volejbalovém oddílu TJ ČKD Blansko.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Článek měl omezenou platnost.
Informace v něm uvedené nemusí být již aktuální.

V sobotu 27.04.2013 tak na palubovce sportovní haly na Údolní nastoupila ke svým prvním utkáním krajského přeboru družstva mužů i žen.

Družstvo žen mělo za soupeře silný celek Lokomotivy Břeclav, který bojuje o 1. místo tabulky. Obě dvě utkání skončila výsledkem 3:0 ve prospěch hostujícího celku, když se domácí nevyvarovaly množství nevynucených chyb. Soupiska domácích: Dobiášková, Gruberová, Hofmannová, Ilková, Psohlavcová, Sotáková, Tichá.

Volejbal – ilustrační foto
Ilustrační foto: Autor

Celek mužů se v okresním derby utkal s družstvem Sokola Olešnice a rozešel se smírně po výsledcích 3:2 a 1:3. Sestava domácích: Brůža, Foral, Látal, Meluzín, Nečas, Nejezchleb, Skoupý.

Vedení oddílu volejbalu TJ ČKD Blansko zve tímto všechny příznivce volejbalu v Blansku na mistrovská utkání KP mužů i žen, která se uskuteční ve sportovní hale TJ na Údolní ulici. Začátky utkání jsou vždy v 10:00 hodin.

Nejbližší program:

  • sobota 04.05. KP muži ČKD – Hrušky
  • sobota 11.05. KP ženy ČKD – Jehnice

Michal SOUČEK, předseda oddílu