Výsledky volejbalové mládeže

7. prosince 2014, sport, přečteno: 3263×

V měsíci listopadu se konaly v rámci Jihomoravského volejbalového svazu volejbalové turnaje, kterých se zúčastnili hráči a hráčky oddílu ASK Blansko.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

V neděli 23.11. se uskutečnil ve sportovní hale v Letovicích další turnaj série tzv. Barevného minivolejbalu mladšího žactva. Zúčastnilo se ho ve dvou kategoriích celkem 65 trojic, z toho 4 byly z Blanska. V této silné konkurenci jsme dosáhli těchto výsledků:

modrá kategorie
Slanina Tobias, Štěpánková Monika, Bezděková Vája – 4. místo
Novotný Ondra, Marek Nečas, Matušková Laura – 5. místo

zelená kategorie
Kučerová Viola, Kouřilová Ema, Kučerová Viola Míša – 4. místo
Vítová Magda, Straková Míša, Adam Trávníček – 6. místo

volejbalistky

V sobotu 29.11. se konalo v Blansku další kolo KP starších žákyň. Náš tým byl se postupně utkal s družstvy Minerva Boskovice, VK Znojmo a Velká Bíteš. Po nevyrovnaných výkonech a s celkovou bilancí 1 výhry a dvou porážek skončil i díky velice vyrovnané tabulce na 4. místě. To znamená bohužel sestup do slabší výkonnostní skupiny, ze které si můžeme vybojovat postup zpět hned v příštím kole 13. prosince.

Pokud by se ještě v Blansku našli další zájemci o tento krásný, ale náročný sport, mohou se přijít podívat do městské sportovní haly na Údolní ulici každé pondělí a středu od 18:00 hodin.

DALŠÍ PROGRAM:
4. kolo KP starší žákyně – sobota 13.12.2014
3. turnaj KP mini volejbal – neděle 14.12.2014

Michal Souček
předseda volejbalového oddílu