Světový den modliteb 2015 v Blansku

24. února 2015, ostatní, přečteno: 2102×

Světový den modliteb se slaví první pátek v březnu. Letošním tématem je:  DAL JSEM VÁM PŘÍKLAD, ČIŇTE PODOBNĚ. Program připravily bahamské ženy.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

V Blansku se koná tradičně v Husově sboru – dřevěném kostelíku Církve československé husitské na ul. Rodkovského v Blansku. Srdečně vás každého zveme na toto setkání, které se uskuteční 6. března 2015 v 17:30 hodin.

Na programu v Blansku se budou podílet křesťané  Církve římskokatolické, Českobratrské církve evangelické, Církve československé husitské, Bratrské jednoty baptistů, Apoštolské církve, Církve Slovo života a Křesťanské sbory – občanské sdružení LAVINA

Připojíme se tak k lidem ve více než 170 zemích světa, kteří se od roku 1887 vždy 1. pátek v březnu schází při společných modlitbách a sbírkou přispějeme k celorepublikové sbírce.

Sbírka 2014

Z loňské sbírky, konané v roce programu SDM z Egypta, byly podpořeny 2 projekty v zahraničí – budování studní v Etiopii a na pomoc pro Filipíny v celkové částce 75 tisíc Kč.

Sbírka 2015

Velkým problémem na Bahamách je výskyt rakoviny prsu, největší na světě, proto bude letošní sbírka věnována organizacím, které takto postiženým ženám pomáhají. Sbírka má vyjádřit poslání SDM: poznávat – modlit se – konat (pomáhat).

HL