Juniorská bowlingová liga

19. listopadu 2017, sport, přečteno: 1770×

V neděli 12. 11. 2017 se konalo na Bowlandu v Olomouci 2. kolo juniorské bowlingové ligy (JBL) Morava. Této soutěže se účastní také děti z Bowlingu Blansko, které soutěží s družstvy Bowling akademy Olomouc, TCM Bowland Olomouc a Jadran Frýdek-Místek.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Soutěží tříčlenná družstva, která mohou být smíšená. Děti, které jsou věkově mladší mají bodové zvýhodnění a také dívky mají bonus 8 bodů.

Po 2. kole JBL je na 1. místě Bowling akademy Olomouc, která je favoritem soutěže. Na 2. místě Bowling Blansko A ve složení Lucie Hrazdirová, Adam Kopřiva a Jiří Hasoň. Družstvo Jadranu Frýdek-Místek je na 3. místě, 4. TCM Bowland Olomouc a 5. družstvo Bowling Blansko B.

Nejmladší děti z Bowlingu Blansko Jakub Hasoň, Daniel Kopřiva a Jakub Stojanov získávají první bowlingové zkušenosti, věnují se bowlingu teprve druhým rokem.

V jednotlivcích se z chlapců nejvíce dařilo Janu Třískovi (průměr 216) z Bowling akademy Olomouc, mezi dívkami Lucii Hrazdirové z Bowlingu Blansko A (průměr 178).

Další kolo soutěže se uskuteční na Bowlingu v Blansku v sobotu 02.12.2017, začátek je v 9:30 hodin. Přejeme našim družstvům hodně dalších úspěchů, ať se jim i nadále daří.

Bára Holánová