V poradně si připomenou význam dlouhodobých vztahů

25. února 2019, zprávy z MěÚ, přečteno: 1093×

Poradna pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy v Blansku se tradičně připojuje k Národnímu týdnu manželství. Jeho třináctý ročník letos proběhl v týdnu od od 11. do 17. února. Všechny akce na jeho podporu se nesly v duchu motta „Zabijáci manželství a jak se jim bránit“.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

K této iniciativě se každoročně připojují a její hlavní myšlenku podporují nejrůznějšími akcemi pro veřejnost poradny pro rodinu po celé republice. Blanenská poradna si letos připravila diskuzi na téma významu manželství a dlouhodobých vztahů. Setkání s veřejností proběhne ve středu 10. dubna od čtyř do šesti hodin odpoledne přímo v prostorách této instituce. 

„Cílem besedy je posílit důvěru v dlouhodobé a trvalé vztahy a podnítit k odvaze kreativně hledat cesty v různých, mnohdy obtížných situacích, které jsou v dlouhodobých vztazích nevyhnutelné,“ uvedla vedoucí poradny Gabriela Nečasová.

„Budeme se zabývat otázkou vztahových dovedností jako předpokladů dobrého manželství a také, v duchu letošního ročníku Národního týdne manželství, některými významnými vztahovými zabijáky,“ dodala.

Máte-li chuť podělit se o své zkušenosti a dozvědět se na toto téma něco víc, zarezervujte si místo na e-mailu: poradna@blansko.cz. Účastníci besedy budou mít možnost prohlédnout si prostory zařízení, osobně se seznámit s jejími pracovníky a získat informace týkající se její činnosti. Navíc si odnesou tipy na zajímavou literaturu z oblasti partnerských vztahů.

red