První domácí zápas odehrají fotbalisté FK Blansko s Duklou Praha

6. srpna 2020, sport, přečteno: 2277×

Fotbalová Fortuna:Národní liga zná svůj rozpis pro ročník 2020/21. Soutěže se v letošní sezóně odehraje jen se čtrnácti týmy a jedním z nich je právě Blansko. To zahájí sezónu v nedalekém Prostějově, následně zamíří do brněnské Líšně. První domácí utkání čeká Blansko ve třetím kole, kdy na jih Moravy zamíří ambiciózní Dukla Praha!

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

„Těžko jsme si mohli přát lepší rozlosování. V prvním a ve druhém kole nás čekají regionální soupeři. První domácí zápas přijde na řadu ve třetím kole, kdy na Mlýnskou přijede patrně nejzvučnější soupeř z celé F:NL – Dukla Praha. Očekávám, že se naši fanoušci na zápas s legendární Duklou ukážou a zaplní ochozy našeho stadionu. Větší lákadlo, než největšího favorita na postup jsme si přát nemohli,“ říká o rozlosování generální manažer Zbyněk Zbořil.

Fotbalisté Blanska už znají rozlosování Fortuna:Národní ligy. ILUSTRAČNÍ FOTO archiv klubu

Fotbalový podzim zakončí blanenští fotbalisté v Praze zápasem proti Vyšehradu. První jarní zápas přijde na řadu na začátku března. Ligu uzavře Blansko doma zápasem s Prostějovem. Rozlosování všech západů najdete zde.

Kryštof Severa

 

   vložil: Michal Záboj, redaktor / tiskové oddělení