Hokejistům Dynamiters Blansko skončila sezona

17. února 2021, sport, přečteno: 1070×

Dlouho očekávaná realita se nakonec stala skutečností. „Na poslední schůzce zástupců klubů a vedení soutěže jsme se dohodli na termínu 15. ledna, do té doby muselo být známo z nařízení vlády nějaké rozvolnění vůči naší soutěži. To nepřišlo, takže logicky přišlo ukončení soutěže,“ komentoval aktuální situaci hráč a funkcionář Dynamiters Tomáš Jílek.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Komplikace v dohrání soutěže přišla už na konci loňského roku, kdy došlo ke změně vládních opatření. „Problém byl v tom, že po prvním představení vládních opatření PES vycházelo, že budeme moci ve 3. stupni trénovat a hrát zápasy. Jakmile jsme se do tohoto stupně dostali, vláda to poté podrobně rozklíčovala a bylo jasné, že není šance hrát. Rozhodnutí vedení soutěže považuji za rozumné,“ uvedl Jílek.

Blanenští hokejisté tak nedokázali svým fanouškům předvést své výkony po letní transformaci a na hokej si blanenští fandové musejí počkat až do léta. „Samozřejmě nás to hodně mrzí, hlavně jsme nemohli pořádně ukázat nové dresy (úsměv) a vyzkoušet mladé hráče. Ale cíl pro sezónu jsme naplnili, být na pozicích play-off (smích),“ uzavřel hodnocení vytáhlý útočník.

Kryštof Severa

 

   vložil: Michal Záboj, redaktor / tiskové oddělení