Kuželkářské soutěže neregistrovaných jsou v polovině

4. ledna 2024, sport, přečteno: 791×

Blanenskou kuželnu kromě registrovaných hráčů klubu KK Blansko využívá také početná skupina neregistrovaných hráčů a hráček z Blanska a okolí. Ti se utkávají v pětičlenných týmech ve dvou tradičních soutěžích. Obě soutěže se loni v prosinci dostaly do své poloviny.

Podniková soutěž ČKD, která se rozběhla již po šedesáté první, je určena pro týmy, složené výhradně ze zaměstnanců bývalého sponzora této soutěže podniku ČKD Blansko a hraje se každé pondělí. Ve středu je to pak na počet družstev bohatší okresní podniková soutěž, které se letos hraje již jubilejní 35. ročník a utkává se zde ve dvou výkonnostních třídách celkem 17 týmů. Jsou to týmy kamarádů, nebo firemní a letos se také do soutěže zapojily tři družstva ze škol okresu.

Družstva hrají systémem podzim-jaro na 60 hodů sdružených, tzn. 30 hodů do plných a 30 hodů dorážky. Vítězové obou těchto soutěží mají právo reprezentovat město Blansko na Mistrovství České republiky neregistrovaných kuželkářů, které se pravidelně koná v měsíci květnu.

FOTOGALERIE
Kuželkářské soutěže neregistrovaných jsou v polovině

Kuželkářské soutěže neregistrovaných jsou v polovině. FOTO: Štefan Červenka

Celkem fotografií:  8

Průběžné tabulky po polovině soutěže vypadají takto:

Michal Souček

 

   vložil: Michal Záboj, redaktor / tiskové oddělení