Čeští kadeti si myslí na mistry Evropy

20. července 2004, sport, přečteno: 4329×

Na zlatou medaili si čeští baseballisté zálusk rozhodně dělají. A nutno říct, že pokud se jim i nadále bude dařit tak dobře, jako proti Slovensku a Polsku, šanci mají nemalou. Oba tyto týmy odešly po utkání s námi z hřiště s nulou. Nezapomínejme ale na Španělsko, se kterým se Češi utkají již dnes večer od 20.00 hodin, ale ani na Chorvatsko a Švédsko.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Přijďte povzbudit český tým proti Španělsku!
úterý 20. 7. od 20.00 h, Strawberry field

V pondělí večer bylo na programu slavnostní zahájení mistrovství. Slavnostní nástup, kulturní program, proslovy pozvaných hostů a nezbytný slavnostní nadhoz — to vše mohli diváci vidět včera večer před zápasem českého týmu s Polskem.

zahájení ME — nástup slavnostní nadhoz Ing. M. Kaly
Ing. Kala provedl slavnostní nadhoz, jímž byl turnaj oficiálně zahájen.

Mezi pozvanými hosty byla starostka města PhDr. J. Králová, poslanec PS PČR Ing. M. Kala. Po krátkých úvodních proslovech byl turnaj zahájen nadhozem Ing. Kaly.

český tým
Český tým nastoupený před zápasem.

Po nástupu a hymnách se rozjel zápas, do kterého Češi vstoupili skvěle. Hned od začátku měli navrch a záhy se dostali do vedení. Svoji převahu udrželi až do páté směny, kdy byl zápas ukončen za stavu 20:0.

český tým — hra český tým — hra tribuna

Českému týmu fandila plně zaplněná tribuna. Zaplněna byla bohužel zatím jen 1/3 z celé plánované tribuny. Snad se pořadatelům podaří dostavět i zbývající část do nedělního finále, kdy by, pokud se český tým do finále dostane, mohla návštěvnost ještě výrazně vzrůst. I tak však bylo fandů dost i kolem celého plotu.

hřiště při umělém osvětlení