Město Blansko na Veletrhu MADI Travel Market 2004

9. listopadu 2004, cestovní ruch, přečteno: 4347×

Město Blansko se prezentovalo na 11. Mezinárodním odborném veletrhu cestovního ruchu a hotelnictví, v rámci tzv. Workshopu regionů, který proběhl dne 4. 11. 2004 v pražském veletržním areálu PVA.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Pod hlavičkou „Blansko a Moravský kras“ jsme se účastnili této v pořadí již sedmé prezentace měst a regionů, které zde nabízejí své turistické služby a produkty. Na tomto Workshopu lze získat informace především pro incoming i DCR, setkat se a vyměnit kontakty se zástupci cestovních kanceláří, incomingových agentur, touroperátory a dalšími agenturami pořádajícími četné zájezdy do oblasti Moravského krasu a okolí. Za nejčastější dotazy lze označit především poptávku po nabídce ubytovacích kapacit, speciálních programů pro „náročnou klientelu“ apod.

Na našem stánku byl poprvé prezentován nový dvojlist „Cesta železa Moravským krasem“, který doplňuje stávající, nedávno aktualizovaný komplexní materiál Region Blansko — Moravský kras. Na dalším z veletrhů, kterým je Regiontour 2005 (13. — 16. 1. 2005), budou představeny i další dva dvojlisty této sady: „Pivní turistika“ a „Aktivní dovolená na kolech“.

Jana Navrátilová
odbor kancelář tajemníka