Blansko na veletrhu Regiontour v Brně nebude chybět

4. ledna 2006, cestovní ruch, přečteno: 4577×

V prvních dnech nového roku se brněnské výstaviště promění v obrovskou nabídku cestovatelských možností. Již pošestnácté pozve svoje návštěvníky mezinárodní veletrh průmyslu cestovního ruchu GO, o rok mladší je jeho tuzemská odnož, mezinárodní veletrh turistických možností v regionech REGIONTOUR.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Stejně jako v předcházejících ročnících i letos bude zastoupeno město Blansko, tentokrát však ve stánku společném s Boskovicemi a Pivovarem Černá Hora. Samozřejmě, že zastoupení bude i v oficiální expozici Jihomoravského kraje, takže vlastně se bude letos Blansko prezentovat na dvou místech (nepočítaje v to samozřejmě i zmínku v souvislosti s Moravským krasem). Novinkou je rovněž to, že tentokrát půjdeme za regiony do pavilonu V, neboť dosavadní hostitel veletrhu REGIONTOUR, tedy pavilon B, už požadavkům vystavujících nemohl dostát.

Veletrh se koná ve dnech 12. až 15. ledna s tím, že pro veřejnost jsou určeny zejména sobota a neděle.

Dost možná, že někdo si bude chtít pobyt v Brně prodloužit, potom se mu nabízí možnost vzrušení při halovém motokrosu na hlíně v hokejové aréně Rondo pod názvem AKAI ARENACROSS 2006. Motoristické klání bude obohaceno pestrým doprovodným programem vč. laser show a divácké soutěže. V pátek 13. 1. je začátek v 19.30 h, v sobotu 14. 1. v 18 hodin.