Blansko opět na veletrhu Regiontour

26. prosince 2007, cestovní ruch, přečteno: 4269×

Se začátkem nového roku opět začíná kolotoč veletrhů cestovního ruchu, které své návštěvníky zahrnují nabídkou všech možných turistických destinací doma i v zahraničí. Pro ty z vás, kteří preferujete dovolenou v České republice, je určen především mezinárodní veletrh turistických možností v regionech Regiontour, který se koná 10.–13. 1. 2008 na brněnském výstavišti. První dva dny jsou určeny pro odborné návštěvníky, víkend pak pro širokou veřejnost.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Blansko bude stejně jako minulý rok prezentovat své zajímavosti v rámci společné expozice destinace Moravský kras a okolí společně s dalšími městy a obcemi, mezi které patří např. Adamov, Rájec-Jestřebí, Jedovnice, Sloup, Rudice, Vavřinec, ale i soukromé subjekty, namátkou například Společnost pro Moravský kras, Autokemp Olšovec a další subjekty cestovního ruchu. Účastní se samozřejmě i mikroregiony z Boskovicka a bezesporu hlavní tahoun expozice Pivovar Černá hora. Letošní rok tedy bude úplně celá destinace poprvé vystavovat společně – v minulých letech Mikroregion Letovicko v naší expozici nevystavoval.

Na veletrhu budou představeny nové propagační materiály a suvenýry z celého regionu, za všechny jmenujme především společný kalendář akcí pro celý region, který se stal nejoblíbenějším propagačním materiálem ve všech turistických informačních centrech, neboť nabízí ucelenou nabídku kulturních, sportovních a společenských akcí, jejichž počet každoročně narůstá. Kalendář akcí pro rok 2008 bude na veletrhu slavnostně pokřtěn novým produktem z černohorského pivovaru – zázvorovou limonádou.

Pro návštěvníky naší expozice je připravena i znalostní soutěž o regionu o hodnotné ceny. Expozici Moravský kras a okolí najdete na výstavišti v pavilonu „V“.

Brnem ale pro Blansko série cestovních veletrhů nekončí. Ještě v zimě se účastní veletrhů Slovakiatour v Bratislavě (17.–20. 1. 2008) a Holiday World v Praze (14.–17. 2.).

Martina Hejčová,
referentka propagace