Poděkování od svatého Martina

15. listopadu 2010, kultura, přečteno: 3373×

Milí přátelé, chci vám touto cestou ze srdce poděkovat za nádherné tři dny, které jsem spolu s vámi mohl opět v Blansku prožít. Bylo mi ctí i velkým potěšením po roce mezi vás zavítat a mohu směle říct, že Blanenské vítání svatého Martina je jednou z nejzdařilejších podzimních akcí na celé jižní Moravě.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Děkuji proto všem, kteří se na jeho přípravě jakkoliv podíleli. Vím, že to pro ně byla práce nelehká, ale neustále stoupající počet návštěvníků a spousta pozitivních ohlasů, které jsem také zaznamenal, jsou dokladem toho, že svou práci dělají dobře a dávají do ní i něco navíc: své nadšení, dobré nápady a ochotu dělat věci pro radost druhým stále lépe.

Moc jim přeji, aby jim toto nadšení dlouho vydrželo. Děkuji dětem, které mě přišly v pátek večer přivítat v takovém počtu, že blanenský kostel skoro praskal ve švech... Děkuji i vám, návštěvníkům, protože jste svým dílem také přispěli k oné skvělé atmosféře, která tu po celý víkend každoročně vládne. Kéž vás vzpomínka na tyhle sluncem zalité chvíle zahřeje i uprostřed sychravých zimních dnů, které  už přece jen brzy přijdou.

Slibuji vám, že i nadále budu s pomocí Boží držet nad Blanskem svou ochrannou ruku.

A hlavně, za rok se s Vámi všemi těším zase na shledanou!

Váš

svatý Martin