Memoriál Jaroslava Kříže ovládlo OFS Blansko

27. května 2019, sport, přečteno: 1642×

Osmý ročník fotbalového turnaje se odehrál 21. května na Sportovní ostrově Ludvíka Daňka. Turnaj jihomoravských okresních fotbalových svazů, který byl určen pro hráče ročníku 2004 a mladší ovládl OFS Blansko.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Již poosmé se uskutečnil Memoriál Jaroslava Kříže, který hostila v úterý 21. května umělá tráva na ulici Údolní. Na turnaji se představila mužstva OFS Břeclav, OFS Brno-venkov, OFS Blansko a OFS Vyškov. Systémem každý s každým se odehrálo celkem šest zápasů.

Jediným týmem, který dokázal všechny zápasy zvládnout se stal pořádající celek OFS Blansko, jenž si tak s fantastickým poměrem skóre (13:4) zajistil prvenství. Na druhé pozici se umístil OFS Břeclav, jenž podlehl jen domácímu celku a bronzovou příčku obsadil tým OFS Brno-venkov.

Nejlepším střelcem turnaje se stal Daniel Šůrek z OFS Břeclav, jehož tři branky znamenaly společné první místo s Liborem Opluštilem (OFS Blansko), Janem Weberem (OFS Brno-venkov) a Adamem Fialou (OFS Vyškov). O konečném pořadí tak rozhodl věk hráčů a právě Daniel Šůrek byl nejmladším ze střelců. 

Každý ze zúčastněných týmů obdržel pamětní pohár. Fotografie: K. Severa

Kryštof Severa

 

   vložil: Kryštof Severa, redaktor