Taneční kurzy pro dospělé začátečníky a mírně pokročilé.

11. června 2019, kultura, přečteno: 2953×

V rámci tradičních tanečních tanečních kurzů pro studenty se pořádají také kurzy pro dospělé začátečníky i mírně pokročilé. Kurzy povedou učitelé tance Alena a Jiří Míšenští.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Manželské a přátelské páry mají v Blansku dlouhodobou tradici. Pro mladou a střední generaci, v podstatě až na několik plesů v plesové sezoně, není příležitost si zatančit a pobavit se s přáteli a samozřejmě se i něco naučit, trochu se hýbat a připomenout si kroky jednotlivých tanců. 

Kurzy povedou učitelé tance Alena a Jiří Míšenští.

První lekce proběhne v neděli 29. září 2019. Další lekce se pak uskuteční 06.10., 13.10.  20.10., a 1.11.2019 závěrečný večer.

Přihlásit se můžete telefonicky nebo prostřednictvím elektronické pošty. Kurzovné ve výši 1.500 Kč/pár lze uhradit v rámci první lekce.

Veškeré informace k oběma kurzům podá paní Lea Doleželová Stejskalová, tel.: 516 414 642, email: ksmb@blansko.cz.

V podzimním termínu také proběhne kurz pro dospělé – pokročilé. Tento kurz obsahově navazuje na předešlé kurzy pro začátečníky a mírně pokročilé ze září a října tohoto roku. Obsahem jsou rozšířené vazby standardních a latinskoamerických tanců, včetně merengue a mambo. 

Kurz povedou opět učitelé tance Alena a Jiří Míšenští. První lekce proběhne v měsíci listopadu. Konkrétní informace najdete na webu ksmb.cz v průběhu měsíce září.

 

   vložil: Kryštof Severa, redaktor