Podpořte informační kancelář Blanka v anketě Oblíbené informační centrum roku

21. července 2021, cestovní ruch, přečteno: 1500×

Až do konce srpna je možné hlasovat v anketě Oblíbené informační centrum roku. Vyhlašovatelem je Asociace turistických informačních center ČR ve spolupráci s Vydavatelstvím KAM po Česku. Cílem soutěže je připomenout významnou roli turistických informačních center v cestovním ruchu a ohodnotit ta infocentra, která se v každém kraji těší největší oblibě veřejnosti.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Svůj hlas můžete poslat některému z více než 460 informačních center, které se v České republice nachází. V každém kraji můžete hlasovat pouze pro jedno „íčko“. Ankety se účastní 12 informačních center z Moravského krasu a okolí, a to včetně naší informační kanceláře Blanka v Blansku.

Již 22 let je ve městě k dispozici nejen pro turisty hledající informace a tipy na výlety po Moravském krasu, ale také pro blanenské občany, kterým zajišťuje především předprodej vstupenek, kopírování a informace o firmách a službách v Blansku. Služeb informační kanceláře Blanka využije každý rok cca 25 tisíc návštěvníků, z nichž je zhruba 700 ze zahraničí.

Pokud jste se službami informační kanceláře Blanka nebo jiného informačního centra v regionu spokojeni, podpořte je svým hlasem. Hlasovat lze nejpozději do 31. srpna.

Martina Hejčová

 

   vložil: Michal Záboj, redaktor / tiskové oddělení