Cestování Krasobusem přinese slevy a zvýhodnění

31. května 2022, cestovní ruch, přečteno: 1733×

Spojení Blanska s Moravským krasem letos od 1. června opět zajistí speciálně označovaná linka spoje č. 226, takzvaný Krasobus. Ta bude pod tímto označením až do konce září denně zajišťovat přepravu na trase Blansko – Skalní mlýn.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Na této trase si každý cestující může zvolit, zda si na zpáteční cestu zakoupí dvě jízdenky, každou za 10 Kč, anebo zvolí jízdenku Krasobus za 30 Kč. Ta slouží pro přepravu na trase oběma směry a je platná 24 hodin. Nad rámec běžné jízdenky získává každý cestující po zakoupení jízdenky nazvané Krasobus nárok na poukaz na slevy u poskytovatelů služeb v Blansku či v Moravském krasu. Stačí, když na některém z míst nabízejících zvýhodnění předloží jízdenku Krasobusu a zdarma získá poukaz na slevy.

krasovoucher-33069-6170_800.jpg

Letošní novinkou je poté poskytnutí 50 % slevy pro děti a mládež do 18 let, studenty prokazující se průkazkou IDS JMK, ISIC nebo žákovským průkazem a osoby ve věku nad 65 let, ti získají jízdenku včetně možnosti využití slev za 15 Kč.

Seznam slev: Kostel sv. Martina Blansko (vstup zdarma pro 1 osobu), Zámek Blansko (sleva 50 procent na vstupném), Aquapark Blansko (sleva 15 procent na vstupném), Vinotéka U Brázdů, nám. Svobody Blansko (sleva 10 procent na vína), Kateřinská jeskyně (sleva 20 procent na vstupném), Dům přírody Moravského krasu (sleva 20 procent na vstupném), Doprava v Moravském krasu (sleva 15 procent na KOMBI jízdenku na vláček a lanovku), Hotel Olberg, Olomučany (sleva 10 procent při půjčení sportovních potřeb).

Více informací naleznete na www.krasobus.cz.

 

   vložil: Pavla Komárková, vedoucí oddělení / tiskové oddělení