Mladí fotbalisté na turnaji v Legnici obsadili páté místo

12. prosince 2023, sport, přečteno: 731×

Družstvo mladších žáků FK Blansko se zúčastnilo 36. ročníku mezinárodního Mikulášského turnaje v halové kopané, který se konal v partnerském městě Blanska, polské Legnici.

Výprava blanenských fotbalistů do Polska vyrazila těsně před Mikulášem. Fotbalový turnaj se konal od 1. do 4. prosince 2023. Po sobotních utkáních ve skupinách postoupili blanenští fotbalisté do nedělních bojů o medaile. Skončili celkově na děleném 5. místě a získali pohár jako nejlepší zahraniční družstvo.

Mladší žáci FK Blansko se zúčastnili turnaje v halové kopané v Legnici. FOTO: Karel Ťoupek

Kromě sportovního zápolení čekala na mladé fotbalisty také regenerace. Se svými trenéry navštívili krytý bazén Delfinek, kde trénují plavci stejnojmenného klubu, které pravidelně absolvují svá letní soustředění právě v Blansku.

FOTOGALERIE
Mladí fotbalisté na turnaji v Legnici obsadili páté místo

Družstvo mladších žáků FK Blansko se zúčastnilo 36. ročníku mezinárodního Mikulášského turnaje v halové kopané, který se konal v polské Legnici. FOTO: Karel Ťoupek

Celkem fotografií:  6

Mladší žáci FK Blansko dobře reprezentovali naše město, za což jim patří velký dík. Rovněž bychom chtěli poděkovat městu Blansku, které nám na zájezd přispělo, Informační kanceláři Blanka, která připravila dárky pro družstva a hosty. Poděkování patří také řidiči Luboši Paděrovi, který nás bezpečně dovezl domů!

Karel Ťoupek

 

   vložil: Michal Záboj, redaktor / tiskové oddělení