Autobusem do Kauflandu

16. února 2006, ostatní, přečteno: 5017×

Od 1. března bude rozšířen provoz městské hromadné dopravy v Blansku na lince MHD 716221 Autobusové nádraží – Podlesí – Sever – Horní Lhota. Autobusy na této lince budou nově zajišťovat obslužnost obchodního domu Kaufland. Zastávka bude zřízena vlevo při vjezdu na parkoviště obchodního domu.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Odpovědní pracovníci obchodního domu potvrdili, že i po zabrání části parkoviště bude jeho zbývající kapacita pro osobní vozy dostatečná. Cestující tak budou dopraveni městskou dopravou až do místa nákupu a stejně tak budou po uspokojení svých potřeb dopraveni do místa bydliště.

Doprava bude provozována z autobusového nádraží směr Horní Lhota a v opačném směru z Horní Lhoty k autobusovému nádraží. Spoje budou vedeny přibližně v hodinovém cyklu v pracovní dny i v sobotu a v neděli včetně svátků. V pracovní dny v časech od 7.30 do 18.30 h, v sobotu a neděli v časech od 7.30 do 19.58 h.

Jízdní řády budou vylepeny na označnících zastávek, informace je možné též najít na internetových stránkách www.cadblansko.cz. Obslužnost obchodního domu je záměrně zpracována na lince 716221, aby nabídky mohl využít maximální počet občanů města Blanska a též zájemců z okolních obcí přestupem na autobusovém nádraží.

Doufáme, že i tato částečná úprava dopravní obslužnosti města přispěje k větší spokojenosti nejen občanů, ale i dalších uživatelů městské dopravy.

Richard Maňoušek, ČAD Blansko