30 let MKD – výhledová činnost

7. října 2006, ostatní, přečteno: 3597×

Informace o činnosti MKD za období 30 let trvání dokazují, že klub byl a je přínosem pro občany staršího věku ve městě. Proto je zájem samosprávy MKD zaměřen na další působení klubu. Svými aktivitami chce dávat současným členům i těm občanům města, kteří ukončí aktivní zaměstnání, možnosti využití volného času. Je na co navazovat a každý člen má možnost se zapojit, ať jako člen kroužku, souboru nebo jako návštěvník či divák.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Máme podporu městských orgánů zastupitelstva a této si vážíme, neboť to, že klub má svoje prostorové podmínky, je základem úspěchu.

Ani ve starším věku se nelze uspokojovat s dosaženými výsledky, a proto i současná samospráva si je vědoma, že je stále co zlepšovat. MKD je otevřený kolektiv. Rádi přivítáme seniory, kteří se chtějí uplatnit ve stávajících kolektivech, i ty, kteří mají možnost přinést do MKD nové aktivity. Jistě je mnoho těch, kteří by mohli svoje záliby a vědomosti předávat dalším. Ty zveme, přijďte mezi nás.

To, co je nenávratné pro všechny, je věk. Každý rok se započítává, každý rok se projeví a někdy omezí naše možnosti. Přesto u nás máme mnoho příkladů, že ani v 80 letech se nekončí. Proto je součástí naší činnosti i starost o členy, navazování přátelství, vzájemná výpomoc apod.

Věříme, že sdělené informace ovlivní současné členy, ale i další, které věk postupně zařadí do naší kategorie, a budou zvažovat, jak nám pomoci v další úspěšné činnosti MKD.

Samospráva MKD přeje všem blanenským seniorům zdraví, pohodu, optimismus a především příjemně trávený čas při akcích Městského klubu důchodců v Blansku.

MKD