10 nejkurióznějších dotazů v informační kanceláři

23. února 2007, ostatní, přečteno: 4489×

Kdo by si myslel, že turistická informační kancelář podává informace jen o pamětihodnostech, Moravském krasu, historických budovách nebo sportovištích, ten by se mýlil. Přinášíme vám TOP TEN KURIÓZNÍCH DOTAZŮ za rok 2006.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

  1. Mám se někde setkat s někým a nevím s kým a kde. Můžete mi poradit? (pán si
    nepamatoval jméno restaurace, nakonec si podle seznamu vzpomněl)
  2. Potřebuji telefonní číslo na advokátku, na kterou mi dával číslo jeden z těch advokátů, na které jste mi ráno dávala číslo.
  3. (velmi rozčilená paní) Nechala jsem si aktivovat SIM kartu, která měla být aktivní do hodiny. Už je to skoro 24 hodin a pořád nic. Můžete mi vysvětlit, proč mi to nejede?
  4. „Rád bych si vytiskl větší množství stránek z internetu.“ „Ano, tisk jedné strany stojí 2 Kč. Kolik toho budete chtít vytisknout?“ „Asi tak 6000 stran“
  5. Kolik má Karel Gott slavíků?
  6. (dotaz e-mailem z Brazílie) Rozbil se u nás v továrně velmi starý soustruh, je na něm napsáno pouze Blansko. Můžete mi poslat kontakt na firmu, která nám ho sem exportovala?
  7. Rád bych se vrátil ke své manželce, rozešli jsme se, protože dělala eskort servis. Chtěl bych na internetu zjistit, jestli tuto činnost stále provozuje.
  8. (studentka statistiky pro svou práci o demografii) Proč se v Blansku v letech 1990–1994 narodilo více chlapečků než holčiček, když v celé republice je tomu naopak?
  9. (malý chlapeček) Když z Brna vyjede vlak ve 4 hodiny rychlostí 70 km v hodině a z Prahy o hodinu později stejnou rychlostí, kde se potkají?
  10. (prosba z Německa) Můžete mi pomoci najít ztracenou lásku mého kamaráda? Potkali se před 12 lety na táboře v Jedovnicích, byla z Blanska a dělala tam vedoucí. Stále se kvůli ní trápí.