Policie hledá svědky dopravní nehody

31. ledna 2008, ostatní, přečteno: 7941×

Ve středu 30. ledna 2008 v době mezi 15.00 až 15.30 hodinou došlo na ulici Poříčí, u křižovatky s ulicí Mlýnskou, k dopravní nehodě mezi přecházející chodkyní a projíždějícím osobním automobilem.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Osmnáctiletá chodkyně přecházela silnici po vyznačeném přechodu pro chodce, ve směru od lázní k ulici Mlýnská, kdy dosud neustanovený řidič osobního automobilu, pravděpodobně Škoda Favorit nebo Škoda Felicia, bílé barvy, se nechoval dostatečně pozorně a zachytil přecházející chodkyni. Došlo k lehkému zranění této chodkyně, která byla ošetřena v Nemocnici Blansko a následně propuštěna do domácího léčení. Řidič osobního automobilu z místa nehody odjel.

V této věci se proto Policie České republiky Okresní ředitelství Blansko obrací na veřejnost se žádostí o pomoc ke zjištění řidiče motorového vozidla, který byl účastníkem této dopravní nehody. Zejména na ty občany, kteří se v uvedenou dobu pohybovali v okolí místa dopravní nehody, na ulici Poříčí, u lázní nebo na ulici Mlýnská, poblíž zmiňovaného přechodu pro chodce. Jakékoliv informace k této dopravní nehodě můžete sdělit na telefonu 974 631 250, 974 631 255 nebo prostřednictvím e-mailu: orbksekr@mvcr.cz.