Aquapark: k otevření bude připraven koncem května

12. května 2010, ostatní, přečteno: 3725×

Když to počasí umožní, již na konci května budou moci první návštěvníci využít služeb blanenského aquaparku.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Tradičně na konci května bude areál aquaparku připravený přivítat první návštěvníky. To v případě, že to počasí dovolí. Provozní doba se nemění a zůstává stejná jako v loňském roce. Tedy v květnu–červnu a v září: po–pá 12.00–20.00 h, so–ne 9.00–20.00 h. O prázdninových měsících pak denně od 9.00 do 20.00 h.

Potěšitelné je, že letos nejsou plánovány žádné změny vstupného, žádné zdražování. Cena na celý den pro dospělého tak zůstává na 75 Kč, pro děti do 150 cm 55 Kč, děti do 6 let 25 Kč a rodinné vstupné bude i letos stát 240 Kč.

V ceně vstupného do aquaparku jsou nejen všechny atrakce, ale také volný vstup do krytého bazénu přes venkovní terasu přímo z areálu aquaparku. V případě špatného počasí bude otevřen jen vnitřní bazén. Zde ale, stejně jako v loňském roce, dojde k technologické odstávce provozu krytého bazénu. Ta je plánována na prvních čtrnáct dní v měsíci červenci. Během ní dojde k vyčištění bazénu a technologií a také k opravě keramických okrasných obkladů ve vnitřní bazénové hale.

Novinky v poskytovaných službách představil ředitel společnosti Služby Blansko, s. r. o. Radek Snopek: „Jednak to bude dětský koutek pro maminky s malými dětmi, kde maminky mohou dítě nechat si hrát pod dozorem kvalifikovaných vychovatelek a samy si zaplavat nebo koupit občerstvení. Dojde také k rozšíření služeb v oblasti občerstvení – bude otevřen bar ‚ROTUNDA‘ ve II. patře plavčíkárny s míchanými nápoji a vůbec se sortimentem, který nenajdete v ostatních bufetech.“

Na závěr dodal ještě informaci, která sice s aquaparkem nesouvisí, ale určitě bude zajímat bruslaře. Provoz ledové plochy na zimním stadionu zahájí již 7. července. O časech pro „letní“ bruslení veřejnosti budeme včas informovat.