V Senior centru oslavili 8. výročí vzniku

31. října 2010, ostatní, přečteno: 3295×

V prvním říjnovém týdnu se v domově konala slavností událost. Zaměstnanci i obyvatelé si společně připomněli už 8 roků od doby, kdy se poprvé otevřely dveře zařízení, které se věnuje péči o seniory.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Na tuto slavnostní událost se poctivě připravili snad všichni přítomní obyvatelé, kteří si nacvičili v rámci hudebního souboru Sováček pásmo písní a básní oslavujících nejen moravskou zemi, a zaměstnanci, kteří svým usilovným zapojením do příprav oslav, chystáním občerstvení a v neposlední řadě i obsluhou v jídelně zajistili hladký průběh celé akce.

oslava 8. výročí – přípitek

Kdo chtěl, mohl dorazit do hlavní jídelny a pochutnat si na vynikajících a čerstvě napečených svatebních koláčcích, které už neodmyslitelně k takové akci patří. K tomu si dopřál delikátní zákusek z lesního ovoce a želatiny. Jako přípitek posloužilo bílé víno, a odpolední siestu doplnila ještě káva a džus.

Kromě vystoupení Sováčku si ještě mohli všichni přítomní zanotovat svoji oblíbenou písničku společně s hudební kapelou Živel. Ta naplnila opravu živelnou hudbou celé atrium domova. Všem zúčastněným děkuji za pěknou atmosféru a už teď se těším na oslavy devátého výročí.

Bc. Petr Novotný
vedoucí sociálního úseku