Kroužky v DDM pokračují

4. prosince 2010, ostatní, přečteno: 3953×

Letní vichřicí zdevastovanou střechu Domu dětí a mládeže Oblázek se povedlo během pouhých čtyř týdnů opravit, a Oblázek tak mohl bez problémů zahájit nový školní rok. Děti, mládež a dospělí z Blanska a okolí si v současné době můžou vybrat z 90 zájmových kroužků a aktivit.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

„Vážíme si podpory veřejnosti a bleskové finanční pomoci Jihomoravského krajského úřadu“, říká ředitelka Oblázku Blanka Kostková. „Díky tomu dnes naše kroužky navštěvuje 1.175 účastníků, což je o sto více, než v loňském roce. Oblázek je tak připraven bez problémů dělat to, co umí nejlépe – profesionálně se starat o volný čas blanenských dětí.“ Tým nových pedagogů dává jistotu, že aktivity Oblázku budou výborně připravené a pro účastníky bezpečné, lákavé a atraktivní.

„V listopadu a prosinci můžou Blanenští navštívit mimo jiné i sedm námi připravovaných akcí pro veřejnost“, říká Blanka Kostková. „Děti, mládež i dospělé za všechny naše zaměstnance srdečně zvu. Přijďte se podívat, u nás v Oblázku to prostě žije!“

DDM Oblázek má v současnosti sedm interních a 58 externích pracovníků, 90 zájmových kroužků, 1.175 účastníků kroužků. Pořádá 54 akcí za rok, kterých se účastní 1.900 lidí. Provozuje 25 letních táborů a pobytových akcí s více jak pěti sty účastníky.

Otevřeno je každý den od 8.00 do 20.00 hodin. Bližší informace najdete na www.ddmblansko.cz.

Blanka Kostková, ředitelka