Senioři opět otevřou své dveře

4. října 2013, ostatní, přečteno: 2511×

Blanenský Domov pro seniory a Domov se zvláštním režimem vás zve na Den otevřených dveří, který proběhne ve středu 9. října od 8:00 – 18:00 hodin.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Článek měl omezenou platnost.
Informace v něm uvedené nemusí být již aktuální.

Bývá už tradičně zvykem, že v říjnu se v celé naší republice otevírají dveře poskytovatelů sociálních služeb. To znamená, že každý člověk, kterého zajímá dění v této oblasti, se může na vlastní oči přesvědčit, jak taková sociální služba funguje v praxi. Tedy i nezasvěcené osoby, které doposud sociální službu nevyužívaly, nebo mají jen omezené zkušenosti s některým typem péče, mohou nahlédnout takzvaně „pod pokličku“. Uvidí běžnou denní činnost, mohou získat odpovědi na své otázky a případně si utřídit svoje dosavadní znalosti.

Ve středu 9. října se tato možnost naskytne všem, kteří by se chtěli podívat do blanenského Domova pro seniory a Domova se zvláštním režimem. Obě tyto služby už jedenáctým rokem nabízí SENIOR centrum Blansko, které sídlí nad blanenskou poliklinikou. Od 8:00 hodin ráno se každému návštěvníkovi bude věnovat některý z pověřených pracovníků. Zodpoví otázky, provede domovem a případně poradí jak postupovat v situaci, pokud máte doma seniora s potřebou celodenní odborné péče a nevíte si rady.

Blanenské SENIOR centrum, které patří k celorepublikové špičce v oblasti poskytování sociálních služeb seniorům, bude mít otevřené svoje dveře až do 18:00 hodin. Proto neváhejte, a využijte jedinečnou šanci poznat, že i podzim života mohou staří lidé prožít v klidném, bezpečném a důstojném prostředí s odpovídající péčí. A to není málo.

Mgr. Lenka Dražilová
ředitelka zařízení