Ukažte, co umíte, vzkazují pořadatelé sousedské slavnosti Zažít Blansko jinak

12. května 2020, kultura, přečteno: 2290×

Přípravy nové sousedské slavnosti Zažít Blansko jinak jsou v plném proudu. Stále se nám hlásí noví zájemci z blanenské veřejnosti, spolků i místních podnikatelů. Zapojíte se i Vy?

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Zažít Blansko jinak je apolitická akce pro všechny občany, kde si každý najde to své. Těšit se můžete na ochutnávky burčáku od Brázdů, který nabídnou dívky v krojích. Nebude chybět ani hudební program od klasické hudby přes folk až po rap. Chystaný festival už má svoji vizuální tvář – vytvořila ji blanenská výtvarnice Jolana Chalupová a symbolizuje dominanty města našich srdcí.

Vizuální tvář  projektu vytvořila blanenská výtvarnice Jolana Chalupová.

Zažít Blansko jinak otevře centrum pro nevídané aktivity, které pro své sousedy připraví sami obyvatelé Blanska a blízkého okolí. Parkoviště a silnice bez aut, pomalovaná hasička, pouliční umělci, cvičení v parku a večerní párty na zámku. To všechno můžete zažít v sobotu 12. září v předzámčí, na náměstí Republiky a Svobody.

Bije také Vaše srdce pro Blansko? Zapojte se do sousedských slavností – ukažte co umíte, zapojte se do organizace nebo se přijďte jen podívat, co vaši sousedé dovedou. Napište nám na zazitblanskojinak@gmail.com a sledujte náš facebookový profil Zažít Blansko jinak.

Tým Zažít Blansko jinak

 

   vložil: Michal Záboj, redaktor / tiskové oddělení