OBRAZEM: Víkend nabídl hudbu, divadlo i film

31. července 2023, ostatní, přečteno: 660×

Závěrečné představení sehráli účastníci Tvořivého týdne na Kolárce, kapely 301 a Prakmen se představily v Suterénu, letní kino nabídlo Vyšehrad: Fylm a Dechová hudba Boskověnka rozezněla park před radnicí.

Tradiční divadelní představení připravily v průběhu Tvořivého týdne děti v Divadle Kolárka. Příměstský tábor zaměřený na divadelní aktivity se zde koná každoročně. Děti se kromě her a vycházek do okolí věnují zpracování tématu do podoby krátkého vystoupení. 

boskovenka-31162-4454_800.jpg

Dechová hudba Boskověnka zahrála publiku v neděli před radnicí. FOTO: Leona Voráčová

Brněnská hudební skupina 301 a uskupení z Blanenska z názvem Prakmen zahráli v sobotu večer v klubu Suterén ve Smetanově ulici. Rockový koncert připravil pro návštěvníky spolek KVLTVRA.bka.

Letní kino na Poduklí nabídlo v sobotu večer český snímek Vyšehrad: Fylm. V průběhu letních prázdnin se mohou diváci těšit ještě na dva filmy z loňského roku. V sobotu 12. srpna je v programu film Tři mušketýři: D'Artagnan a 26. srpna plánuje Kulturní středisko města Blanska příběh Mikulášovy patálie: Jak to celé začalo.

Série promenádních koncertů pokračovala v neděli dopoledne v parku na náměstí Svobody koncertem Dechové hudby Boskověnka. Všichni příznivci dechovky se mohou těšit opět za čtrnáct dní na soubor Dechová hudba Bivojanka.

FOTOGALERIE
OBRAZEM:

Závěrečné vystoupení účastníků Tvořivého týdne v Divadle Kolárka. FOTO: Josef Čmel

Celkem fotografií:  17

 

   vložil: Leona Voráčová, redaktorka / odbor vnějších vztahů