MORAVA PARK FEST, hudební festival, kde prostě musíš být!

20. května 2018, tiskové zprávy, přečteno: 2846×

Dva ročníky festivalu za námi, rok od roku posun výš, a ani letošní rok 2018 nebude výjimka. Nejlepší koktejl hudby pod širým blanenským nebem v jeden jediný den. MORAVA PARK FEST, sobota 23.6.2018! Zapište si do diáře, protože tady nesmíte chybět!

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Areál festivalu, úžasné prostředí blanenského zámeckého parku, pro vás otevřeme v sobotu 23/6 v pravé poledne. První kapela odstartuje své vystoupení v zápětí a hudební produkce bude pokračovat do půlnoci. Během této doby se vystřídají hvězdy československého nebe, které jsme vám postupně představili. To vše bude doplněno i o bohatý doprovodný program.

A na koho konkrétně se můžete těšit?

plakát Morava park fest 2018

V areálu se vystřídají nejen držitelé Českých Slavíků a ocenění Anděl, ale především kvalitní česká muzika! Repertoár je velký, věříme, že si v něm každý najde to svoje. Na pódiu se střídají různé kapely a divák, který obvykle přijde hlavně na „tu svoji“ ochutná díky festivalu třeba i něco, na co by sám od sebe nešel a třeba právě na tomto festivalu zjistí, že to vůbec nezní špatně. A o tom kouzlo festivalů je. Přijít se bavit, poznat nové skupiny, udělat si jeden den pohodu a odnést si výjimečné, mnohdy naprosto nečekané zážitky. Věříme, že letos z Morava Park Festu takto odejdou domů všichni! Spokojení, obohacení a s těšením se na další ročník.

Na podiu se letos vystřídají MIRAI, SEBASTIAN, DAVID KOLLER, ANETA LANGEROVÁ, JELEN a RYBIČKY 48. Stejně jako každý rok, i ten letošní dáme prostor jedné neprofesionální kapele, tedy mladé, začínající nebo regionální skupině, která celý festival „otevře“ (OTVÍRÁK MPF), a které tento festival může pomoci ke „svému“ publiku. V tuto chvíli je na facebooku možnost přihlásit se do prvního kola výběru na OTVÍRÁK MPF 2018. V prvním kole zde vyberou fanoušci tři finalisty, z nich pak odborná porota jednoho, která letošní festival zahájí.

Nesmíme zapomenout na tvář pódia, na mluvené slovo, vtípky, uvedení jednotlivých kapel, představení partnerů, ale i pohledávky v podobě ztracených dětí i nalezených mobilů, na moderátora. Na člověka, který vdechne život do pódia jako horký vzduch do létajícího balónu. Moderátorem letošního ročníku není nikdo jiný než ONDRA URBAN, moderátor Evropy 2 a TV Óčko, a my jsme si jisti, že to bude pod jeho taktovkou dokonalá show.

Další, na koho v rámci festivalu nezapomínáme, jsou děti a rodiny. Bude pro ně připraven pestrý program v blanenském zámku! V průběhu dne zde budou komentované prohlídky nové muzejní expozice s názvem CESTA DO PRAVĚKU BLANENSKA a také výstava TAJEMSTVÍ JESKYNNÍCH KOSTÍ. Nachystána bude i tradiční klidová zóna, a to u rybníčku. Zde budou k odpočinku k dispozici křesla a vaky, které ve stinném malebném prostředí nabídnou návštěvníkům možnost zasloužené relaxace. Současně zde bude i část doprovodného programu v podobě soutěží a atrakcí našich partnerů, takže ani zde nebude o zážitky nouze. Letošní novinkou bude například Kentaur Barber Shop, neboli pánský střih a úprava vousů za symbolický poplatek.

A protože festivaly nejsou jen o muzice, ale také o pohodičce navozené dobrým jídlem a pitím, ani na to nezapomínáme ve výčtu lákadel! Tak, jak je na festivalech běžné, i na tom našem je možnost zakoupit si limitovanou edici kelímků s logem festivalu. Nejen, že budou stylovým doplňkem v ruce na tomto fesťáku, ale poslouží pak i u grilovaček doma. Navíc zůstanou nezničitelnou vzpomínkou na jeden bezva den plný bezva muziky v zámeckém parku.

Chceme, aby naši návštěvníci odcházeli uspokojeni po všech stránkách, tedy nejen po té hudební, takže na ně čeká kvalitní a pestrá nabídka ve FOOD ZÓNĚ. Ta bude opravdu velkolepá. Maximum stánků a výdejních míst, aby diváci neztráceli čas ve frontách, pestrá paleta jak nápojů, tak i jídel, aby si vybral i ten nejnáročnější gurmán. V nápojové části deset stánků s točeným pivem a ciderem z Černé Hory, koktejly, drinky i panáky, samozřejmě velké portfolio nealka. O kvalitní jídlo se postarají restaurace a prověřené kvalitní cateringové firmy s nabídkou hamburgeru, hot dogů, gyrosů, trhaných mas, pizzy, zvěřinových specialit, palačinek a trdelníků, aj.

Co říct víc? Nic. Že to bude stát za to, o tom se přijďte 23. června 2018 přesvědčit na vlastní uši!

Vstupenky v předprodeji rychle mizí, takže kdo ještě nemáte – neváhejte! Možnost zakoupení je v informační kanceláři města Blanska a Boskovic, v restauraci PIZZAZZ u Kauflandu nebo on-line na www.ticketstream.cz.

Aktuální informace sledujte na www.facebook.com/moravaparkfest.

MPF